Моля,някой може ли да ми каже къде в Пазарджик или Пловдив мога да си рециклирам,при това качествено носачите на Алфа Ромео 156.Благодаря предварително!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на носачи за Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
В Пазарджик аз навремето правих рециклаж при Борко - улицата успоредна на Христо Ботев - зад високия блок дето е срещу Пожарната. .. Ако ме питаш най-добре ги правти на Ферариста в Стара Загора с куриер. Ще ти ги направи най-добре.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
-
Първоначално публикувано от seagal Покажи съобщениеМоля,някой може ли да ми каже къде в Пазарджик или Пловдив мога да си рециклирам,при това качествено носачите на Алфа Ромео 156.Благодаря предварително!!!
Comment
-
Пловдив ,зад мебелна къща има едни типове дето рециклират шарнири. Като видях какво са направили на колега преди 60 000 км веднага бях там,правят ги невероятно 35лв /бр.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Ето за Стара Загора. http://polyurethan.me/sharnir.htm
А аз да попитам, не е ли по-добре да се купи нов шарнир или там каквото и да било, от-колкото да се рециклира? И като се рециклира каква е разликата от новия и рециклирания шарнир или др. част...?
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеЕто за Стара Загора. http://polyurethan.me/sharnir.htm
А аз да попитам, не е ли по-добре да се купи нов шарнир или там каквото и да било, от-колкото да се рециклира? И като се рециклира каква е разликата от новия и рециклирания шарнир или др. част...?
Така или иначе моята я карам всеки ден като служебна и ако има нещо да става, нямам причина да мисля, че ще се случи след тази година.
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеПловдив ,зад мебелна къща има едни типове дето рециклират шарнири. Като видях какво са направили на колега преди 60 000 км веднага бях там,правят ги невероятно 35лв /бр.Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
В Пловдив, кв. Остромила зад сервиза на Таньо.
Рециклират шарнири (горни), рейки..... мисля че беше 25лв. е за горен..... Аз съм правил там няколко комплекта горни за Алфа и вече около 2г. не са мръднали.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Ясно колеги, вярно ме зарибихте с това "рециклиране". Скоро и аз мисля да ходя на доктор за ходовата част, че нещо прихлопва от време на време...Дано, да не е нещо сериозно! А за това, така наречено "рециклиране", да знаете в областта на Търново, някой добър майстор? Благодаря ви!
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеПловдив ,зад мебелна къща има едни типове дето рециклират шарнири. Като видях какво са направили на колега преди 60 000 км веднага бях там,правят ги невероятно 35лв /бр.
Comment
-
Ми как да не включва,на мен и бензин ми наляха.
Comment
-
За Пазарджик съм с двете ръце за този при пожарната където ти е написал колегата.Преди две години смени един чисто нов и един рециклиран долни носача (изминати километри към 25-30000). Съботата която мина вече беше належащо смазването на тампоните на стабилизиращата щанга щото кърцуках като стар московец и след обстоен преглед на ЦЯЛАТА предница се установи че чисто новия носач е със заминал шарнир,а рециклажа е бетон.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеЗа Пазарджик съм с двете ръце за този при пожарната където ти е написал колегата.Преди две години смени един чисто нов и един рециклиран долни носача (изминати километри към 25-30000). Съботата която мина вече беше належащо смазването на тампоните на стабилизиращата щанга щото кърцуках като стар московец и след обстоен преглед на ЦЯЛАТА предница се установи че чисто новия носач е със заминал шарнир,а рециклажа е бетон.
Comment
Comment